Agressions contra les Dones

teresa rodriguez podemosLa diputada Teresa Rodr√≠guez va ser agredida per un empresari en un acte p√ļblic. El cas √©s un exemple d'una viol√®ncia masclista que gaireb√© sempre que impune.
La doctora Victòria Bertran ha estat assassinada pel seu exmarit. La rellevància del cas i que ell fos periodista fa que sigui digne d'anàlisi com han enfocat els mitjans el crim.
catedraldecoloniaL'article desgrana algunes de les agressions contra les dones perpetrades per grups d'homes, entre els quals hi havia refugiats, a diferents ciutats europees, crims que només es poden analitzar com un puntal més de la violència estructural masclista. Mentrestant, el silenci de governs, policies i forces d'esquerres és eixordador.
bernieLa pel.lícula Bernie de Richard Linklater suscita una reflexió sobre la relació entre les violències contra les dones i el cine. Agressions, doncs, que en aquest cas es plasmen en l'art o que provenen d'un àmbit culte, de la perillosa misogínia il.lustrada.
fotoL'article, com els dos anteriors, gira a l'entorn d'una violència desgraciadament estructural com la masclista. Incideix en la necessitat d'actuacions tant específiques com globals als centres d'ensenyament amb vista a prevenir-la.
L'article, com el que el precedia, continua desgranant una sèrie de causes que fan que una violència estructural com la masclista sigui tan difícil d'eradicar.
L'article analitza algunes de les causes que fan que una violència estructural com la masclista sigui tan difícil d'eradicar.