dones

¬ŅQu√® deu passar quan sistem√†ticament se‚Äôt considera l‚Äôh√≤stia i el rei del mambo no pel que fas o podries fer sin√≥ perqu√® ets home?
El diputat franquista Iv√°n Espinosa de los Monteros es va referir reiteradament a la presidenta, Meritxell Batet, com a ¬ępresidente¬Ľ.
Aquest article també està disponible en castellà.   He tornat a caure. Una altra mínima protuberància al terra i un altre
Quin privilegi anar al cine i veure una pel.lícula que no tan sols regalima seny i sentiment, sinó que sacseja estèticament i commou fins al moll dels ossos.
No √©s estrany que el patriarcat, el masclisme, reaccionin amb menys f√ļria quan les dones fan alguna cosa, per exemple, treballen en una feina que abans tenien prohibida.
Aquest article també està disponible en castellà.   Avui en dia,  encara hi ha tot un món que continua creient-se que existeix
El tractament de les símies és francament detestable i deplorable. Els mascles ho fan tot; mentrestant, elles es deuen dedicar a fer reunions de tupperwares dalt d'un arbre no molt alt o bé van a la perruqueria.
S'ha d'agrair a Arias Ca√Īete que hagi posat de manifest d'una manera tan di√†fana el malestar que senten alguns homes quan han de jugar-se el quartos, discutir, debatre..., amb una dona. Realment, de qu√® tenen por?
Fa poc, vaig comentar en un article la dèria de força redaccions periodístiques a remarcar i a insistir que les dones són sobretot i sempre dones, i a amagar, ja que en prescindeixen, qualsevol altre tret, malgrat que sigui el que les fa protagonitzar la notícia.
Si hi ha alg√ļ que pensa que √©s significatiu que tres magistrades jutgin els crims sexuals d'un home que faci la prova de la inversi√≥ i es pregunti si no trobaria estranya una redacci√≥ que digu√©s: ¬ęEl Tribunal de Mil√† -compost per tres homes- el va trobar culpable d'ab√ļs de poder...¬Ľ