donnes

No és fins després del 2 de maig de 1975 que alguns aspectes legals pel que fa a les dones canvien. Per exemple, la dona que es casava amb un estranger ja no perdia automàticament la nacionalitat espanyola. No és fins aquest moment que les dones ens podem treure lliurement el passaport.
Al museu d'Orsay de París hi haurà fins a final del 2013 una exposició anomenada Masculin/Masculin, en la qual s'exhibeixen més de dos-cents nus masculins. A pesar que el nombre d'obres és gran, només cinc peces es deuen a mans de pintores o escultores.
Tot i que no en treu ni un bri d'alegria, joia i eufòria, el fet que Munro hagi guanyat el Nobel probablement no farà que aquest acte d'estricta justícia i bon gust en produeixi un altre: que l'aconsegueixi Atwood l'any que ve o l'any que sigui (la justícia humana sol ser escassa).
A quin punt la utilitzaci√≥ de la paraula ¬ęhome¬Ľ a la sala 5 del museu de Ca' Pesaro de Venecia fa que no ens adonem que no hi ha pres√®ncia femenina, que no es trobin a faltar les pensadores que no han pensat a buscar en els fons del museu?