violencia-de-genere

Aquest article també està disponible en castellà S'acosta ineluctable el 7 de juliol i val la pena recordar que el que més
teresa rodriguez podemosLa diputada Teresa Rodr√≠guez va ser agredida per un empresari en un acte p√ļblic. El cas √©s un exemple d'una viol√®ncia masclista que gaireb√© sempre que impune.
La doctora Victòria Bertran ha estat assassinada pel seu exmarit. La rellevància del cas i que ell fos periodista fa que sigui digne d'anàlisi com han enfocat els mitjans el crim.
papeletasUn cop més cada partit s'ha gastat un dineral nostre enviant paperetes i sobres per a cada persona amb dret a vot de cada casa, a pesar que als col.legis electorals hi ha de tot, fins i tot cabines per garantir que el vot sigui secret.
catedraldecoloniaL'article desgrana algunes de les agressions contra les dones perpetrades per grups d'homes, entre els quals hi havia refugiats, a diferents ciutats europees, crims que només es poden analitzar com un puntal més de la violència estructural masclista. Mentrestant, el silenci de governs, policies i forces d'esquerres és eixordador.
bernieLa pel.lícula Bernie de Richard Linklater suscita una reflexió sobre la relació entre les violències contra les dones i el cine. Agressions, doncs, que en aquest cas es plasmen en l'art o que provenen d'un àmbit culte, de la perillosa misogínia il.lustrada.
fotoL'article, com els dos anteriors, gira a l'entorn d'una violència desgraciadament estructural com la masclista. Incideix en la necessitat d'actuacions tant específiques com globals als centres d'ensenyament amb vista a prevenir-la.
L'article, com el que el precedia, continua desgranant una sèrie de causes que fan que una violència estructural com la masclista sigui tan difícil d'eradicar.
L'article analitza algunes de les causes que fan que una violència estructural com la masclista sigui tan difícil d'eradicar.
Les actituds masclistes, els insults misògins i la violència contra les dones són una constant en el futbol i en d'altres esports. El pitjor i més desesperant és, però, la contradicció entre la condemna vana i la queixosa no acceptació de possibles sancions.
La Hist√≤ria es repeteix, fins ara Podemos no ha posat al centre de les seves propostes la pol√≠tica de les dones, sin√≥ que aquesta √ļltima √©s una breu, i segurament prescindible, nota a peu de p√†gina. Per sort, Teresa Rodr√≠guez o Pablo Echenique, que s√≥n d'altres membres de la formaci√≥, van criticar el Papa; Rodr√≠guez fins i tot va abandonar la sala, quan Francesc, sense ombra de caritat, va gosar qualificar d'assassines les avortistes.