sexisme

Donald Trump com a maltractador

Donald Trump com a maltractador

No ho sé vostès, però el dia de la investidura com a president dels EUA i veient com tractava la seva dona --la qual, per cert, ha desaparegut del mapa-- vaig pensar, em va fer la sensació, que Donald Trump, a més de ser un assetjador i un misogin, que això ja sabíem que ho era, és un vulgar maltractador. Que no és poc.
Haver d'aclarir que no ets idiota

Haver d'aclarir que no ets idiota

La senyora Martín va haver d'aclarir que malgrat tenir 91 anys no era idiota. Jordi Évole exemplifica les dificultats de comprensió de la humanitat amb una mare. ¿Per què les dones han d'afirmar que són intel.ligents quan, de fet, ja ho demostren cada dia?
Feministes, analfabetes i radicalment embogides

Feministes, analfabetes i radicalment embogides

Ens van dir trastornades, feministes i analfabetes perquè proposàvem dobles formes, sense adonar-se que s'han utilitzat sempre, que no tan sols monuments primerencs com el Poema del Cid les fan servir, sinó que el mateix diccionari de l'Academia en fa ús quan pensa en les dones.
'¡A fregar plats!'

'¡A fregar plats!'

Que trist viure en un món on per insultar una dona se l'envia a fregar plats, se l'engega a realitzar qualsevol feina domèstica, com si aquestes imprescindibles tasques haguessin d'avergonyir a qui les fa.
La ira de les deesses

La ira de les deesses

S'acaba d'estrenar la pel.lícula 7 Diosas, una insòlita i refrescant sorpresa que descriu alguns blasmables comportaments masculins i les repercussions que desgraciadament tenen en la vida de les dones.
'Amors' que segresten

'Amors' que segresten

La realitat desmenteix constantment que hi hagi igualtat o equitat en les relacions amoroses entre dones i homes. Hi ha una mesura si la intenta establir un home i una altra si ho fa una dona.
Estar-ne fins...

Estar-ne fins...

En els moments més impensats, la premsa posa de manifest qüestions de llengua que solen assenyalar canvis tant en la llengua com en la percepció del món i en la manera de narrar-lo.
Arrimadas i Carmena com a símptoma

Arrimadas i Carmena com a símptoma

La passada campanya electoral catalana va posar de manifest una doble mesura quan es parla i es jutja polítiques i polítics. El tracte que hi va rebre Inés Arrimadas ho certifica. Doble mesura que també és visible en el tipus de crítiques que rep Manuela Carmena per voler establir noves i diferents polítiques a l'hora d'abordar les conseqüències dels botellots.